Tastatura rusă online vă ajută să introduceți litere chirilice cu ușurință, tastatura virtuală rusă are 33 de alfabete, ceea ce vă oferă o experiență reală de aspect chirilic pe ecran online.

russianTastatură rusă online:

russianCe este o tastatură rusă online?

 • Este un instrument pentru a obține o tastatură rusă gratuită, care își propune să ofere utilizatorilor un serviciu de a scrie cuvinte și propoziții în limba rusă într-un mod profesional și mai ușor de citit.

russianCum se utilizează aspectul tastaturii rusești?

 • Folosind mouse-ul, puteți muta cursorul peste aspectul tastaturii și puteți face clic pe o literă. Puteți utiliza, de asemenea, tastatura computerului ⌨, așa că puneți mouse-ul în zona de text și introduceți orice literă și devine o literă chirilică convertită.

russianTransliterarea literei chirilice de la tastatură:

 • acest tabel explică utilizatorilor tastaturii computerului, echivalentul fiecărei litere rusești în latină
Transliteration of russian keyboard letter
  Notă: Aceste metode de transcriere nu sunt din normele standard ci mai degrabă comune și servicii care oferă tastaturi chirilice.

russianCâteva caracteristici ale tastaturii ruse online:

  1- Tastatura rusă online, vă permite să aveți pe computer limba rusă integrată pentru a vă scrie textul, toate acestea doar pe Russian-keyboards.com

  2- Tastatură rusă cu căutare Google integrată, adică atunci când introduci cuvinte și propoziții Russian-keyboards.com lansează o căutare în Google.

  De exemplu :

  ► Căutarea Google este mai accesibilă decât alte motoare de căutare, atunci când vrei să faci cercetări în limba rusă, este foarte simplu pe „Russian-keyboards.com”, doar introdu în rusă după ce apeși direct Google web.

  ► Când cercetați fotografiile în rusă în căutarea Google pe russian-keyboards.com, puteți doar să introduceți în rusă și să faceți clic pe Google images.

  ► Pentru studenții care au nevoie de subiecte în limba rusă și au nevoie de o enciclopedie gratuită pe russian-keyboards.com, scrieți, apoi faceți clic pe site-ul Wikipedia.

  ► De asemenea, aveți ocazia să scrieți în rusă toate cercetările de care aveți nevoie pentru a căuta videoclipuri pe YouTube.

  Tastatura rusă (russian-keyboards.com) vă permite să faceți o traducere a unui text rusesc într-un text franceză, engleză, spaniolă, italiană, germană, rusă, turcă...

  3- Acest serviciu este destinat celor care nu au o tastatură rusă pe computere, acum cu russian-keyboards.com toată lumea se va bucura de această tastatură cu o practică ușoară și gratuită.

russianCum să copiați și să lipiți text în Russian-keyboards.com:

  Pentru a copia textul scris cu tastatura rusă, pur și simplu apăsați „Select All or To Select” și apoi apăsați simultan tastele „Ctrl” și „C” de pe tastatură.

  Pentru a lipi un text, intrați în zona în care doriți să lipiți textul (câmpurile de căutare Google de exemplu) și apăsați simultan „Ctrl” și „V” de pe tastatură.

russianAcum, câteva sfaturi despre instalarea unei tastaturi rusești pe dispozitivul dvs.:

 • Windows:
 • Deschideți Panoul de control, apoi accesați Ceas, Limbă și Regiune. Acolo, selectați Schimbați tastatura sau alte metode de introducere.

  Faceți clic pe butonul Schimbați tastatura și adăugați orice limbă dorește inima dvs. Puteți avea mai mult de o dispunere de tastatură pentru o limbă! Pentru a comuta între limbi, se utilizează în mod normal o comandă rapidă de la tastatură (Shift+Alt în mod implicit, dar o puteți modifica). Windows 8 și versiunile ulterioare au propriul aspect „mnemonic” (nu fără defecte, totuși)

  verifică Microsoft pentru un ghid mai detaliat și Schimbați-vă aspectul tastaturii.

 • Mac Apple:
 • Deschideți meniul Apple și faceți clic pe Preferințe de sistem. Selectați Tastatură și faceți clic pe butonul Surse de intrare. Puteți adăuga limbi acolo. Mac are unul fonetic chiar acolo, dacă aveți nevoie.

  De asemenea, bifați opțiunea Afișare meniul de intrare din bara de meniu. Aia este. Comanda rapidă implicită pentru a schimba limbile este ⌘ + spațiu

  Sau, mai detaliat, Cum se instalează tastatura pentru Mac Aici

 • Android phone:
 • În capitolele Setări - Telefoane și Setări - Tablete am arătat cum să intrați în Setări pentru diferite dispozitive Android. Deci, puteți intra în setările tastaturii în mod convențional pe un telefon Android 2.3, prin setările principale:

  Meniu -> Setări -> Limbă și tastatură -> Tastatură Android

  Folosind un dispozitiv Android 4:

  Setări -> Limbă și introducere -> Tastatură Android

  Accesați Setări și găsiți fila Comenzi. Selectați limba și introducerea. Faceți clic pe pictograma setări de lângă tastatură, când faceți clic pe Selectați limbile de introducere.

russianLiterele vechi ale Rusiei și altele private pe tastatura rusă - русская клавиатура:

  Reforma ortografiei ruse se referă la modificările oficiale și neoficiale aduse alfabetului rus de-a lungul istoriei limbii ruse și, în special, la cele făcute între secolele XVIII-XX, care urmează:

  litera mica і ѳ ѣ ѵ ѕ ѯ ѱ ѡ ѫ ѧ ѭ ѩ
  Majusculă І Ѳ Ѣ Ѵ Ѕ Ѯ Ѱ Ѡ Ѫ Ѧ Ѭ Ѩ
  Nume vechi і десятеричное ѳита ять ижица зѣло кси пси омега юсъ большой юсъ малый юсъ большой юсъ малый

  verifică Wikipedia site pentru un ghid mai detaliat.